خانه/فناوری اطلاعات در مسکن/هوشمند سازی ساختمان/معرفی انواع هوشمند سازی ساختمان
در ۶ام آبان, ۱۴۰۱ منتشر شدآخرین بروز رسانی: ۸ام آبان, ۱۴۰۱

معرفی انواع هوشمند سازی ساختمان

انواع هوشمند سازی ساختمان شامل مواردی میشود که توسط آن […]

انواع هوشمند سازی ساختمان شامل مواردی میشود که توسط آن میتوان یک ساختمان را ساختمان هوشمند نامید. این روش های مختلف در زمان بسیار کوتاهی رشد خوبی کرده اند و سازندگان ساختمان از آنها برای ارتقای سطح کار خود بسیار به آنها توجه کردند در ادامه ی این مطلب انواع هوشمند سازی ساختمان به همراه روش های مختلف آن را برای شما آورده ایم. همراه ما باشید.

خانه هوشمند

خانه هوشمند

هوشمند سازی چیست؟

در مورد هوشمند سازی ساختمان میتوان گفت مدت زیادی است که هوشمند کردن وسایل در زندگی انسان ها باب شده، به طور مثال، زمانی که تصمیم می گیرد درب پارکینگ خود را باز کنید از وسیله ای به نام ریموت استفاده می کنید و یا زمانی که در حال برنامه دادن به اجاق گاز خود هستید تا سر ساعت مشخصی زیر غذا خاموش شود، در واقع در حال استفاده از یک محصول هوشمند هستید. بهتر است بدانید این امر سبب شده است تا انسان ها زندگی راحت تری را تجربه کنند و حس بهتری داشته باشند.

انواع هوشمند سازی ساختمان شامل چه مواردی می شوند؟

یکی از مراکزی که جزو سمبل های هوشمند سازی ساختمان است هتل ها هستند. هتل ها می توانند به طور ویژه از سیستم های هوشمند گرمایشی و سرمایشی استفاده کنند. این امر میزان انرژی را کاهش می دهد و می تواند تاثیر بسزایی در کاهش هزینه های هتل داشته باشد. مراکز دیگری برای هوشمند کردن خود دست به کار شده اند که میتوان به محیط کارخانه ها، مراکز درمانی و بیمارستان ها و یا مراکز دولتی و امنیتی، مراکز تجاری و فروشگاه ها اشاره کرد.

هوشمند سازی ساختمان در کدام قسمت ها کار میکند؟

به طور کلی از انواع هوشمند سازی ساختمان میتوان به روشنایی ساختمان، سیستم سرمایشی و گرمایشی، امنیت ورودی ها، یکپارچه سازی تلویزیون ها، آبیاری هوشمند باغچه، ساختمان هوشمند و … اشاره کرد.

اینترنت اشیا (IoT) به طور مداوم دستگاه‌های ساختمان ما را هوشمندتر می‌کند؛ اما این تکنولوژی صرفا به دستگاه‌ها خلاصه نمی‌شود. انواع تجهیزات هوشمند سازی ساختمان در حال تبدیل شدن به یک کانون نوآوری هستند که می‌توانیم تأثیر آن را در سراسر جهان مشاهده کنیم. مزایایی که انواع تجهیزات خانه هوشمند برای ساختمان‌ها به ارمغان می‌آورد بسیار گسترده است. نحوه عملکرد یک ساختمان هوشمند به شما اجازه می‌دهد تا فعالیت‌های پیچیده را به راحتی انجام دهید.

موارد جالب هوشمند سازی ساختمان :

اینترنت اشیا و همینطور پیشرفت علم و تکنولوژی باعث شده تا تجهیزاتی در رابطه با ساختمان به بازار بیایند که شاید برای کسانی که تا بحال از آنها استفاده نکرده اند جالب باشد. برای مثال:

  • کلید لمسی
  • عملگر
  • پنل لمسی هوشمند
  • پکیج خانه هوشمند

 

انواع هوشمند سازی ساختمان بی سیم و سیمی :

ارتباط بین تجهیزات در این بستر بی سیم از طریق اینترنت برقرار می‌شود. تجهیزات هوشمند سازی بی سیم امکان برقراری ارتباط از راه دور با انواع وسایل هوشمند سازی ساختمان را برای ما فراهم می‌کند. این تجهیزات معمولا به وسیله‌ای به نام دستگاه مرکزی متصل می‌شوند. این دستگاه در دریافت و ارسال فرمان‌ها و اطلاعات به عنوان یک واسطه عمل می‌کند؛ اما برخی از لوازم هوشمند سازی ساختمان نیازی به این دستگاه نداشته و به طور مستقل به اینترنت متصل می‌شوند.

بر اساس یک پژوهش رسمی، سیستم‌های بی سیم از جنبه امنیت اطلاعات و مقاومت در برابر نفوذ، نسبت به مدل‌های سیمی امن‌تر هستند. امروزه ۱۰ درصد وسیله‌ها و حسگرهایی که برای هوشمند سازی ساختمان استفاده می‌شوند، بی سیم هستند. اما در نوع بی سیم آن در این نوع تکنولوژی، ارتباط بین تجهیزات خانه هوشمند با دستگاه کنترل مرکزی یا هاب، از طریق سیم برقرار می‌شود.

هزینه سیم کشی تجهیزات در مقایسه با نصب تجهیزات بی سیم بسیار بیشتر است؛ همچنین صرفه جویی منابع در ساختمان‌های مبتنی بر تجهیزات بی سیم بیشتر است؛ بنابراین استفاده از تجهیزات هوشمند سازی بی سیم از هر نظر به صرفه‌تر از تجهیزات سیمی هوشمند سازی است. این هم از انواع هوشمند سازی ساختمان که امروزه در بسیاری از مراکز عمومی و آپارتمان ها و همینطور خانه ها در حال اجراست. امیدوارم برایتان جالب باشد.

سامانه ملک ویز

اگر شما هم به دنبال خانه ای هوشمند هستید و علاوه بر هوشمند بودن امکانات دیگری میخواهید می تونید به راحتی در سامانه ملک ویز با یک جستجوی ساده خانه هوشمند یا خانه مورد نظر خودتان را به راحتی پیدا کنید . حتی به راحتی می توانید در سامانه خرید و فروش ملک ویز آگهی هم ثبت بکنید و خانه یا ملک خودتان را به راحتی بفروشید .

مقالات مرتبط رو حتما ببینید

نظر شما برای ما با ارزشه

۰ دیدگاه

سه × ۲ =